Стало відомо про те, що американка випрала лотерейний квиток, і тим самим втратила 26 мільйонів доларів. Гроші легко прийшли - легко пішли.

Про це стало відомо завдяки інформаційному репортажу телеканалу KTLA.

Жінка проживає в сонячній Каліфорнії, і приблизно півроку тому вона придбала лотерейний квиток SuperLotto Plus на одній із заправок.

Менеджер заправної станції розповідає, що камери відеоспостереження зафіксували, що вона придбала саме у них виграшний квиток.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У сюжеті розповідають, що жінка поклала лотерейний квиток в кишеню одягу, після чого випрала його разом з одягом. Вода знищила його повністю.

Для того, щоб відновити лотерейний квиток, відео з камер передали представникам лотереї, однак, вони не змогли встановити особу переможниці, так як поверх запису була зроблена нова.

Термін отримання заявки закінчився в четвер, 13 травня, а це означає, що американка втратила можливість стати мільйонером.

Лотерея, скріншот відео
Лотерея, скріншот відео

Виплата в розмірі 19,7 мільйона доларів буде передана державним школам Каліфорнії.

Цей інцидент сильно засмутив жінку, так як вона вмить могла отримати все те, про що так довго мріяла, але, шанс упущений.

З одного боку, шанс виграти знову досить велика-це справа щасливого випадку і везіння. Багато хто купує лотерейні квитки на здачу, ні на що не сподіваючись.

Однак, з іншого боку, якщо брати в рахунок математичні розрахунки, то ймовірність не велика.

Раніше повідомляли, жінка не впізнала своє обличчя після тату-майстра: матусі, чотири брови!

Як повідомляв Знай.uа, щасливчик зірвав найбільший джекпот, але так його і не забрав: 330 мільйонів чекають.

Знай.uа писав, парочка щасливчиків тричі зірвала джекпот в лотерею на сотні тисяч: до останнього не вірили в удачу.