Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка не так давно здобула перемогу в шоу "Маска", а також стала новою "Холостячкою", розповіла про те, як страждала від фізичного насильства.

Злата Огнєвіч у програмі "Зірковий шлях", яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі "Україна", розповіла про непросте особисте життя. Які їй траплялися хлопці, і чому сиділа на антидепресантах.

Злата Огнєвіч, фото з Instagram
Злата Огнєвіч, фото з Instagram

Співачка не любить показувати особисте життя громадськості, і тримає її в таємниці від журналістів і шанувальників, однак, кореспондентам каналу "Україна" вона вирішила ексклюзивно розповісти про те, які їй траплялися чоловіки, а також як стала жертвою абьюзивних відносин.

"У нас була така iталійська сімейка, дуже гарячі стосунки. Ми били посуд на кухні, кричали один на одного. Тобто це виглядає, напевно, дуже сексуально в якомусь кіно італійському, але в житті, повірте мені, це ніякого особисто мені задоволення не приносило" - ділиться спогадами Злата на каналі "Україна".

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Дійшло навіть до того, що він вдарив її по обличчю і пішов на вулицю, щоб трохи заспокоїтися. Як тільки він повернувся, співачка сказала зібрати валізи і йти, так як між ними все скінчено. Це стало останньою краплею, і ніякі сльози коханої людини і благання про прощення не врятували ці відносини.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

Якщо тут Златі Огнєвіч вистачило сили піти першою, то в наступних відносинах довелося вдаватися сторонньої допомоги. Після одних з них вона почала ходити до психотерапевта, а також почати пити антидепресанти.

Злата Огневич, фото: Instagram
Злата Огневич, фото: Instagram

"Відносини з абьюзером, який мені говорив: "Жахлива у тебе фігура, зовнішність, ну талант такий середнячок. І після мене хто ще на тебе буде дивитися, ще мені ти захочеш сказати спасибі, що я на тебе звернув увагу". У якийсь момент я зрозуміла, що мені дуже боляче перебувати в цих відносини", - ділиться зірка.

Саме психолог допоміг закінчити ці відносини, і зараз вона знову одна, продовжує будувати кар'єру. При цьому вважає, що обранець не повинен ставити приводів вона або кар'єра, адже, всі повинні поважати особисті захоплення і межі кожного.

Саме таку людину Злата Огнєвіч шукатиме в другому сезоні шоу "Холостячка".

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, чому у неї не складається з чоловіками: "я попередила". Артистка пояснила, що її підштовхнуло взяти участь у проекті

Як повідомляв портал "Знай.ua", холостячка Огнєвіч готується шукати чоловіка перевіреними методами: піджак на голе тіло і високі ботфорти. Співачка порадувала музичною новинкою

Також "Знай.ua" писав, "Холостячка" Злата Огнєвіч втомилася бути сильною і незалежною: "Хочу на ручки".