Відома українська співачка, переможниця шоу "Маска", тепер і нова "Холостячка" Злата Огневич, любить радувати фанатів різними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч шанувальників.

Цього разу красуня порадувала публіку серією новеньких селфі.

Красуня поділилася з шанувальниками своїм настроєм і бажаннями. Так, у Злати зараз настрій - "хочу на ручки", те саме коли втомлюєшся бути "сильною і незалежною" і хочеш просто відчути себе маленькою дівчинкою в цьому величезному світі, у когось на руках.

Злата Огнєвіч, скріншот з відео
Злата Огнєвіч, скріншот з відео

При цьому співачці захотілося покуштувати ароматний пиріг з корицею. Ну і останнім пунктом зі списку Злати стало бажання якнайшвидшого настання літа.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Для свого весняного образу красуня вибрала червону сукню з квітковим принтом і джинсівку.

Злата Огнєвіч, скріншот з відео
Злата Огнєвіч, скріншот з відео

Злата Огнєвіч, скріншот з відео
Злата Огнєвіч, скріншот з відео


"Настрій дня #ХочуНаРучки
І ще ароматний пиріг з яблуками і корицею.... І щоб вже літо скоріше прийшло, там стільки всього мене чекає! 😃😃😃", - написала артистка.

"Нехай все чого очікуєте обов'язково збудеться ❤️", " Крассота шикарна🙌", "Зайка", "такий прекрасний настрій❤️", "наша Злата!❤ ️ 🔥 ", "Який добрі, розумний погляд! І домішки зла не видно. Візьму на ручки я: і буду невимовно радий: і буде це креативно! Лапушка)", "я люблю тебе"," Від тобі легко зійти з розуму❤️", " яка солоденька дівчинка. 😍 ", "приходь))) є і ручки і пиріг)))", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у нової "Холостячки" Злати Огневич виявилося вже є кохана людина

Як повідомляє портал «Знай.иа» Нова "Холостячка" Злата Огневич в легкому платтячку розповіла про екстремальну Великдень: "Вся мокра.."

Також «Знай.иа " писав, що Нова "Холостячка" Злата Огневич пережила стосунки з тираном: "відчувала себе нікчемою"