Український актор і зірка серіалів "Кріпосна" і "Зловити Кайдаша" Тарас Цимбалюк часто радує шанувальників, яких в Instagram вже більше 90 тисяч, новими кадрами з особистого і професійного життя.

Цього разу актор показав кадр зі зйомок третього сезону "Кріпосна". Він позує на території Києво-Печерської Лаври з актрисами Ольгою Сумською та Олесею Жураковською.

Шанувальники прийшли в захват від нового знімка знаменитості. Українці вже передчувають і дуже чекають виходу нового сезону і зізналися, які персонажі їх улюблені.

"Обожнюю Жураківську🌟", "Тільки роздразнюють мій інтерес до нового сезону🙌", "Клас! Мої улюблені актори))", "Не цікаво без Каті", " ми з мамою з нетерпінням чекаємо третього сезону, відмінне фото 🙌🙌👏", " Які Ви всі чудові🔥, красиві, веселі. Чекаю з нетерпінням на третю частину😍", " Дуже чекаємо❤️"," красені!!!!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ", "Клас ! Які хороші !!!!❤️", " Надіюсь Жадан живий😢", " Чекаю з нетерпінням❤️", "Гарнюні. Ви неймовірні. Чекаємо прем'єру.", "А хто буде в головній ролі? Ви говорили що Катя вже не буде😞", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше телеканал СТБ анонсував вихід 3-го сезону легендарної костюмованої драми "кріпосна" в 2021 році. Глядачам пообіцяли безліч нових сюжетних ліній, талановитих акторів і нову антагоністку.

Нагадаємо, мелодраматичний серіал" кріпосна " розповідає про пригоди української кріпосної Катерини, яка бореться за свою свободу в XIX столітті. Дія відбувається в містечку Ніжин.

Раніше ми повідомляли, зірка Тарас Цимбалюк знову "поранений", але відпочинок Тільки сниться.

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська з Олесею Жураковською не поділили чоловіка: накинулися обидві.

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська з серцеїдом Тарасом Цимбалюком з "кріпосної" опинилася в серці України.