Легендарний український співак, музикант і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук сьогодні, 14 травня, відзначає День Народження. Артисту виповнилося 46 років.

Так, свій 46-й день народження музикант вирішив зустріти з українськими захисниками на Донбасі. Відомо, що Вакарчук приїхав у гості до бійців 16 ОМПБ.

Відповідний пост він виставив на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

Святослав Вакарчук, скріншот з відео
Святослав Вакарчук, скріншот з відео

Як зазначив іменинник, то він знаходиться в дуже важливому для себе місці і в компанії справжніх друзів - бійців, які недалеко від Авдіївки захищають наше з вами мирне небо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Святослав Вакарчук, скріншот з відео
Святослав Вакарчук, скріншот з відео

"Свій день народження я зустрічаю в компанії рідних людей!", - підписав відео артист.

Святослав Вакарчук, скріншот з відео
Святослав Вакарчук, скріншот з відео

"З днем народження, легенда ❤️", " з днем народження! 🥳 🥳 🥳 Творчого натхнення і виконання всіх бажань!🎉 ", "Міцного здоров'я, сили, натхнення, удачі у всіх починаннях!❤ ️ ", "Святослав, вітаємо з Днем Народження і бажаємо внутрішньої світлої концентрації і всіх благ! Здоров'я, творчого польоту і Божої ласки❤️", "з днем народження, мій найулюбленіший співак і композитор ! Здоров'я і щастя Вам, Святослав !🔥 🔥 🔥 🔥 ",- вітали шанувальники в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Святославу Вакарчуку-46: найяскравіші висловлювання соліста "Океан Ельзи". Пісні артиста постійно потрапляють в тому, кліпи займають перші місця в трендах, а на концертах повний аншлаг.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Святослав Вакарчук перетворився на ідеального синочка-зразок для наслідування: "Мам, спасибі..." Співак тепло привітав свою маму з "професійним святом".

Також «Знай.иа " писав, що Молодий Вакарчук " ожив "на архівних фото: як народжувалися Легендарні"Океан Ельзи". У мережі показали першу професійну фотосесію групи" Океан Ельзи", яка відбулася в 1996 році.