Головний сержант роти – відповідальна посада, але у 48-річного прапорщика Владислава в підрозділі завжди зразковий порядок. Його історію розповіли в пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

До служби в механізованій бригаді ЗСУ, яка виконує завдання в районі проведення ООС, він шість років присвятив службі в підрозділах Державної прикордонної служби України.

"Охороняв рубежі держави на різних напрямках, але вже було важкувато обходити щодня по 40 кілометрів. Та вдома я не сидів ні дня, одразу перевівся у піхоту, де мій досвід став у нагоді", - розповів Владислав.

Вдома у прапорщика залишилася велика сім'я: дружина і три доньки. Батько розмовляє з ними майже щодня, у вільний від виконання завдань на передовій час.

"Напевно найважче для мене сьогодні, це відповідати молодшій дитині про те, коли тато зможе приїхати додому. Адже за останні три роки вдома я був сукупно може місяців із п’ять. Але мала у мене кмітлива, розуміє, що татко повернеться додому тільки після нашої перемоги. Тож, коли кладе слухавку, вона завжди додає "Слава Україні!", і я розумію для чого я тут", - поділився прапорщик Владислав.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, десантники ЗСУ показали повну готовність на Донбасі: ворогові не позаздриш.

Як повідомляв портал Знай.uа, бійці ЗСУ навчили школярів тому, що може врятувати їхнє життя: це має знати кожен.

Також портал Знай.uа писав, як сміливець вступив до лав ЗСУ просто з заводу і став кошмаром для окупантів: "Бояться вороги".