У Краматорську, в пункті дислокації окремої аеромобільної бригади десантно-штурмової військ Збройних Сил України, проводилося святкування всесвітнього Дня вишиванки.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

До святкових заходів долучилися слухачі Державної реабілітаційної установи "Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Донбас" та депутати комісії з питань освіти і науки, охорони здоров'я, соціального захисту населення, молодіжної політики, культури, фізкультури та спорту Краматорської міськради.

День вишиванки у Краматорську, фото Facebook ООС
День вишиванки у Краматорську, фото Facebook ООС

"Шановні гості. У кожній нації, у кожного народу є речі, які підкреслюють його національну ідентичність. У нашій країні – це вишиванка. Тому вітаю вас зі святом, дорогі українці!", - сказав командир військової частини полковник Артем Котенко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Депутати міськради привітали військовослужбовців та вручили їм подарунки. Також десантники провели для гостей екскурсію по військовій частині та показали зразки озброєння і військової техніки, ознайомили з особливостями служби в десантно-штурмових військах і ЗСУ.

День вишиванки у Краматорську, фото Facebook ООС
День вишиванки у Краматорську, фото Facebook ООС

На завершення відбувся виступ творчого колективу слухачів реабілітаційного центру.

Нагадаємо, десантники ЗСУ показали повну готовність на Донбасі: ворогові не позаздриш.

Як повідомляв портал Знай.uа, бійці ЗСУ навчили школярів тому, що може врятувати їхнє життя: це має знати кожен.

Також портал Знай.uа писав, як сміливець вступив до лав ЗСУ просто з заводу і став кошмаром для окупантів: "Бояться вороги".