Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча популярного проєкту "Танці з зірками" Тіна Кароль має намір взяти участь у "Слов'янському базарі".

Про це стало відомо від самої артистки. Тіна Кароль в ефірі білоруського телебачення підтвердила, що їде на "Слов'янський базар", попри бойкот фестивалю багатьма артистами. Варто зауважити що нових ведучих досі не оголосили.

Проте на афішах також значаться імена Ірини Білик й Таїсії Повалій. Від участі у фестивалі вже відмовилися Олег Винник та його підопічна на "Голосі" Еліна Іващенко, імена яких пропали з афіш. Про це пишуть білоруські ЗМІ. Відмовилися також Тимур Мірошниченко та Андрій Доманський.

Тіна Кароль, скріншот з відео
Тіна Кароль, скріншот з відео

"Я не змушу вас сумувати. Я мчуся до вас!", - відповіла Тіна Кароль на питання ведучих білоруської телепередачі, чи приїде вона на "Слов'янський базар".

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, "Слов'янський базар" це щорічний Міжнародний фестиваль мистецтв, який проходить у білоруському місті Вітебську з 1992 року. Фестиваль задуманий як спільний культурний захід трьох країн: Білорусії, Росії, України.

"Слов'янський базар" у Вітебську проводиться під патронатом Олександра Лукашенка, який жорстко придушує мирні мітинги своїх співгромадян. Саме тому білоруси просять закордонних артистів бойкотувати фестиваль.

Нагадаємо, Олег Боднарчук присоромив Тіну Кароль через премію Yuna: "Кумир епохи, на якого ми заслужили". Скандальний пост режисера лайкнув менеджер Тіни Кароль

Як повідомляв портал "Знай.ua", Балан вперше видав правду про роман з Кароль: "Не заявляли про якийсь зв'язок". Дан Балан зізнався, чи був їх з Тіною Кароль роман справжнім

Також "Знай.ua" писав, Тіна Кароль отримала особливу статуетку Yuna 2021: "Навіть не очікувала".