Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі зраджувати і часто публікує відео.

Нещодавно 33-річна знаменитість відвідала показ нової колекції дизайнера Андре Тана і телеведучої Катерини Осадчої, яка чекає на другу дитину від Юрія Горбунова. На опублікованих фотографіях Леся позує посеред квіткового поля в строгому чорному костюмі.

"Вітаю наших Катю Осадчу і Андре Тана з новою колекцією одягу ❤️", - підписала знімки Леді Ле.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Красуня 🔥", "Крутишка ❤️", "Вітаю! Як костюм виділяється на тлі зеленої трави 🔥🔥🔥", "Леся ти красуня в будь-який день 🙌 і в будь-якому стані 😁 бачила тебе жахливо втомлену, але це не заважало бути тобі менш привабливою 🔥🔥🔥", - зазначили коментатори.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк знайшла шматочок Японії у Вінниці: "Якщо не можете дозволити собі".

Нагадаємо, Леся Нікітюк зізналася у використанні накладних грудей і попи: "Хоче завести дитину зі мною".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк не пройшла кастинг на конкурс краси: "Майже зламали".

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк знову потролила Кароль, співачка не пробачить: "Карантину".