Відома українська співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом. Також зірка часто ділиться красивими публікаціями в Instagram.

Буквально недавно на одній з фан-сторінок 36-річної знаменитості в соцмережі, якій раніше приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом, опублікували відразу декілька архівних роликів з її Insta Stories.

Так, на першому кадрі Тіна демонструє своє обличчя без макіяжу, а потім вона з'являється вже в іншому одязі – в короткому в'язаному кардигані і обтягуючих джинсах. Варто зазначити, що ця частина відео вийшла досить пікантною, адже співачка засвітила свою струнку фігуру з незвичайного ракурсу. Тому шанувальники змогли розгледіти не лише її плоский живіт, але і об'ємний бюст.

На наступних кадрах зображений 12-річний син Тіни Веніамін, який обіймає маму в момент, коли вона виграла в номінації "Балада 2020 року" музичної премії М2 "Золота Жар-Птиця" за пісню з Юлією Саніною "Вільна".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль їде в Білорусь на "Слов'янський базар", від якого відмовився Олег Винник.

Нагадаємо, Дан Балан вперше видав правду про роман з Тіною Кароль: "Не заявляли про якийсь зв'язок".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Боднарчук присоромив Тіну Кароль через премію Yuna: "Кумир епохи, на якого ми заслужили". Український режисер і продюсер розкритикував церемонію нагородження Yuna.

Також портал Знай.uа писав, що Джамала, Настя Каменських та інші зірки підкорили премію Yuna 2021: найяскравіші образи.