Популярний український співак, чоловік вагітної блогерки Каті Репяхової, любитель мотоциклів і просто щаслива людина Віктор Павлік продовжує радувати своїх шанувальників "новими походами в люди". Цього разу артист взяв участь у проєкті "Якби не шоубіз".

Музикант перевтілився на дорожнього працівника, одягнув помаранчеву форму, попозував з дівчатками і навіть заліз на асфальтоукладальний каток.

Віктор Павлік поспілкувався з працівницею популярної мережі ресторанів швидкого харчування і навіть трохи пофліртував з нею. Про це стало відомо завдяки серії Stories Віктора Павліка в мережі Instagram.

Історія Віктора Павліка, скріншот: Instagram
Історія Віктора Павліка, скріншот: Instagram

"Так, Макдональдс. Це Катя. Катінька, помахайте всім рукою, побажайте чогось всім. - Здоров'я, зараз найголовніше - здоров'я. -Так, щастя. Вас Катя звуть? Да? Катя моє найулюбленіше ім'я... Підійшов до мене хлопчик, а це хлопчик з "Автодору" і цей хлопчик каже - "Ви Віктор Павлік?". А я кажу - "Та нє". А він - "Так я бачу, ви дуже сильно схожі!". Я кажу - "Та нє, я його просто рідний брат, ми однояйцеві", - розповідає Віктор Павлік у своїх історіях.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Історія Віктора Павліка, скріншот: Instagram
Історія Віктора Павліка, скріншот: Instagram

Історія Віктора Павліка, скріншот: Instagram
Історія Віктора Павліка, скріншот: Instagram

Також варто зазначити, що історій зовсім не дві, а ціла стрічка - можна зробити висновок, що Віктор Павлік присвятив проєкту цілий ранок, а можливо, і кілька днів. Багатьом шанувальникам буде цікаво побачити, як могло повернутися життя співака, якби не робота в шоу-бізнесі. А особливо буде цікаво його молодій вагітній дружині, яка вже їздить на новому авто з салону і хизується знімками з шикарних курортів.

Раніше повідомляли, Віктор Павлік показав життя без вагітної Реп'яхової: шкварчить і смажить.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік охоче готує борщ вагітній дружині.

Знай.uа писав, Віктор Павлік "познайомився" з майбутнім малюком: Реп'яхова розсмішила реакцією татка.