Учасниця 11 сезону "Холостяка" Юлія "Зайка" Бельченко записала вірш для Михайла Заливако.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що в 11 випуску "Холостяка" Юлія "Зайка" вирішила порушити всі правила проекту і повернутися до Михайла Заливако. Дівчина публічно зізналася йому в своїх почуттях і попросила дати їй ще один шанс. У свою чергу бізнесмен вручив їй троянду, познайомив з мамою По відеозв'язку і дозволив залишитися у фіналі.

Холостяк 11, фото з Instagram
Холостяк 11, фото з Instagram

Поки глядачі очікують виходу фінального випуску, Юлія "Зайка" продовжує зізнаватися в почуттях "Холостяку" в соціальних мережах. Цього разу учасниця записала для Михайла Заливако фрагмент з вірша роману Ангеліса" Навчи мене жити", підставивши під голос фотографію з їх поцілунком.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Навчи мене жити, обійми ще міцніше –

і забудеться все, і дихати стане легше…

я не знаю, що там, за завісою буден,

але я буду любити…

як би шлях не був важкий…"

У коментарях шанувальники "Зайки" відзначили, що вони з Михайлом відмінна пара і вони тримають кулачки за те, щоб "Холостяк" вибрав її у фіналі. Користувачі мережі відзначили, що їх дуже зворушили слова Юлії.

Нагадаємо, що "Холостяк" Заливако повернув Юлю "зайчика" і навіть познайомив з мамою: у фіналі будуть троє.

Як повідомляв портал Знай.uа, Заливако відправив додому найемоційнішу учасницю:"боляче відпускати тебе".

Також Знай.uа писав, що мама " Холостяка "Заливако увігнала Дашу Ставничу у фарбу:"неприємна жінка".