Шанувальники роману Тіни Кароль і Дана Балана зробили їх "сімейне" фото разом з маленькою копією співачки Тіною Синяговської.

Відповідний знімок з'явився на фан-сторінці зірок в Instagram.

Вже кілька років поспіль українці щиро вірять у роман Тіни Кароль і Дана Балана, який бере свій початок на шоу "Голос країни", де вони разом були тренерами. З цього приводу шанувальники навіть створили незліченну кількість фан-сторінок, де публікують їх спільні фото.

Цього разу фанати зліпили своїх кумирів на одне фото і навіть підставили до них маленьку копію Тіни Кароль – Тіну Синяговську. Виконавці виглядали як справжня сім'я, що, власне, і хотіли шанувальники.

"Часто момент здається куди важливіше самої події", - процитували фанати слова Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Пост eenterradorr в Instagram / скріншот
Пост eenterradorr в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники зіркової пари захопилися їх спільним знімком і заявили, що вже не можуть дочекатися, коли виконавці заведуть свою дитину.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Варто відзначити, що нещодавно креативний продюсер "1+1" Володимир Завадюк заявив, що роман Тіни Кароль і Дана Балана був" синтетично "створений для підняття рейтингів "Голосу країни". Більш того, він заявив, що даний спосіб дійсно допоміг залучити глядача.

Нагадаємо, що Дан Балан зізнався, чи був їх з Тіною Кароль роман справжнім.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан показав маленьку дівчинку, українці затамували подих.

Також Знай.uа писав, що шанувальники Дана Балана показали зворушливе архівне фото кумира.