Відомий український боксер і абсолютний чемпіон світу Олександр Усик показав кадри з оригінальної вечірки на честь Дня народження його дружини Катерини.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Олександра Усика знають по всьому світу завдяки його професіоналізму і силі. Він неодноразово приносив перемогу Україні в боксерських поєдинках і продовжує підтримувати репутацію абсолютного чемпіона світу і донині.

Олександр Усик, фото: Instagram
Олександр Усик, фото: Instagram

Однак, не тільки тренуваннями живе український спортсмен-нещодавно Олександр Усик вирішив похвалитися рідкісним кадром зі своєю дружиною Катериною, яку нечасто можна побачити в соцмережах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Олександр Усик показав фотографію з вечірки в стилі ретро з нагоди Дня народження його дружини. Для свята боксер надів фіолетово-чорний спортивний костюм, кеди і кепку з написом "USA", а Катерина постала в червоній міні-спідниці і короткому топі, плаття-сітці з широким поясом і грубих черевиках. Весь образ дівчина доповнила принтованою банданою.

"З Днем народження, моя улюблена любов", - написав Усик під постом.

Пост Олександра Усика в Instagram / скріншот
Пост Олександра Усика в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники боксера оцінили креативну вечірку і вбрання подружньої пари, а також почали жартувати над його кумедними вусами.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що український боксер Денис Берінчик перед важливим боєм втік на край світу:"жорстко нокаутує".

Як повідомляв портал Знай.иа, кум Усика Ломаченко показав меню чемпіона: всі чоловіки мріють так обідати.

Також Знай.иа писав, що Олександр Усик привітав українців з Великоднем у рясі:"Батюшку в рефері".