Злата Мітчелл і Ольга Фреймут, фото: Instagram freimutolia
Злата Мітчелл і Ольга Фреймут, фото: Instagram freimutolia

15-річна донька Олі Фреймут вперше показала хлопця

Злата Мітчелл - старша донька української телеведучої Ольги Фреймут. У лютому цього року дівчинці виповнилося 15 років, але вона вже досить доросла, незважаючи на юний вік. У Злати є власний бренд одягу для підлітків Mitchell Clothing. У розвитку бренду бере участь і зіркова мама, яка часто відвідує покази колекцій і всіляко підтримує доньку.

фото: Харківська міська рада
фото: Харківська міська рада

Натовп "безмасочників" і відсутність дистанції: Онуфрій влаштував у Харкові анти-карантинну літургію

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

До Харкова, сьогодні, 15 травня, з візитом прибув предстоятель Української Православної церкви Московського патріархату Онуфрій. У рамках візиту предстоятель УПЦ відслужив Божественну літургію в Благовіщенському кафедральному соборі Харкова.

Анна Богдан, Холостяк, фото СТБ
Анна Богдан, Холостяк, фото СТБ

Анна Богдан різко висловилася про знайомство з мамою "Холостяка" Заливака: "Хочеться втекти"

11 сезон найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако, вже наближається до кінця – попереду фінал, в якому буде відразу три учасниці. У 10 випуску дівчата приїхали в рідне місто "Холостяка" – Харків, де познайомилися з його рідними і друзями. Одна з фавориток Заливако Анна Богдан поділилася своїми емоціями від зустрічі з його мамою Ларисою Іллівною.

Оля Полякова, фото з Instagram
Оля Полякова, фото з Instagram

Оля Полякова показала, як заробляє на карантині

Цього разу на сторінці маркетингової компанії з Полтави в соцмережі розмістили досить дивне відеозвернення 37-річної знаменитості. Так, у ньому Оля Полякова вітала з днем народження декана-директора Полтавського державного аграрного університету Олександра Галича.

магазин, скріншот з відео
магазин, скріншот з відео

Українка "звільнила" шампунь від російської мови: "Можна спати спокійно"

У вересні минулого року львів'янка поскаржилася, що "Head & Shoulders" не випускає свої етикетки українською мовою. Дівчині порадили безпосередньо звернутися до виробника, щоб виправити ситуацію. Про це повідомив Святослав Літинський на своїй сторінці у Фейсбуці, передає телеграм-канал "Perepichka News".