Стало відомо про те, хто ж покинув шоу "МастерШеф. Професіонали" у 15 випуску, який пройшов у суботу, 15 травня. Що про це відомо.

Напружена атмосфера панувала на кухні з самого початку шоу, адже судді підготували незвичайні, але цікаві завдання, з якими впоралися далеко не всі.

Битва чорних фартухів також почалася цікаво - на кухню вийшов Микола Мигаль, якому довелося пропустити два конкурси цього випуску через погане самопочуття.

Для того, щоб відшкодувати пропущені конкурси, було прийнято рішення видати йому чорний фартух, тобто, відправити на битву між найслабшими учасниками того тижня.

МастерШеф, фото: СТБ
МастерШеф, фото: СТБ

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тож у конкурсі чорних брали участь: Микола Мигаль, Владислав Цимбалюк, Вiктор Шайдецький, Лілія Стоянова та Леонід Малюга. Їм потрібно було довести, що вони гідні йти далі.

На робочій поверхні конкурсантів була одна страва - найнезвичайнiша і екзотична, яке знає лише Ектор.

Поєднання ямсу, папайї і групера дивина навіть в Азії. Завданням учасників стало повторити незвичайний смак, а також його зовнішній вигляд використовуючи інгредієнти, які доступні кожному українцю.

Для того, щоб виконати завдання, у кожного учасника було півтори години.

Найгірше впорався Віктор Шайдецький, а також Леонід Малюша. Але, суддям сподобалася Риба і пюре, які були приготовлені Віктором, а ось в Леоніда була фатальна помилка - кістки в рибі. Саме вони і стали фатальними в його подальшій участі в шоу.

МастерШеф, фото: СТБ
МастерШеф, фото: СТБ

У 15 випуску шоу " МастерШеф. Професіонали " - покинув Леонід Малюга.

Нагадаємо, "МастерШеф. Професіонали " випуск 14: хто не зміг зробити їстівну пару шнуркам і гребінці і покинув проект

Як повідомляв портал Знай.ua, колишні холостячки Мішиної влаштували битву талантів на"МастерШеф".

Також Знай.uа писав, що знаменитості проговорилися про секретний сезон "МастерШефа": "мегазірки схрестять ножі".