Відомий український артист, член журі численних телевізійних талант-шоу, а також улюблений і обожнюваний мільйонами в образі Вєрки Сердючки Андрій Данилко отримав нагороду за "Найкращий хіт іноземною мовою".

Вагітна ведуча "Світського життя" Катя Осадча підловила компанію Вєрки Сердючки і її мами практично біля сцени і встигла поставити кілька питань.

Про це стало відомо завдяки новому випуску "Світського життя", який вже доступний в YouTube.

Катя Осадча та Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube
Катя Осадча та Вєрка Сердючка, скріншот: YouTube

"Заспівала, між іншим, у тебе. В рахунок прем'єри у Катьки заспівала. Тричі заспівала і всі були в шоці. Всіх заткнула, взагалі повністю. А в туалеті жінка народила дитину. Ти пам'ятаєш? На приспіві...", — відреагувала Вєрка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Пізніше Катя запитала про прем'єру шоу "Орел і решка", куди Віра звозила маму "по-багатому".

"Слухай. Я кажу, мама я хочу на карантині полежати на дивані, подивитися "Кріпосну", передивитися "Штрафбат"... Я не хочу туди їхати. Ой мама, мама хоче з акулою купатися. Довелося повезти. Звичайно, дратувало мене все в цій Іспанії, але в результаті мені сподобалося.", - додала Вєрка.

Раніше повідомляли, Андрій Данилко похвалився неабияким досягненням-Вєрка Сердючка стала кращою.

Як повідомляв Знай.uа, Андрія Данилка помітили в Росії, але Вєрка Сердючка все заперечує: "Вчора в Сочі був".

Знай.uа писав, Путін з "Квартал 95" відправив сина на майстер-клас до Вєрки Сердючки: "Довів усіх до ручки...".