Відома українська співачка, донька Народної артистки України Ніни Матвієнко і щаслива дружина співака Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко провела чудовий день не забувши про світле свято - День сім'ї. І правда, за зіркову парочку можна тільки порадіти.

Цього разу Тоня Матвієнко показала теплий спільний знімок з відпочинку в Єгипті. Тут нещодавно виконував завдання своїх підписників з TikTik репер Серьога, А Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян встигли насолодитися сімейною ідилією.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Тоні Матвієнко в мережі Instagram.

Історія Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram
Історія Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram

"День сім'ї", - коротко підписала фото в історії Тоня і додала тег.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На опублікованому знімку можна помітити Арсена Мірзояна, який тримає на руках доньку, а також Тоню Мавтієнко, яка ніжно обіймає своїх найулюбленіших людей. Можна сміливо зазначити, що це і є справжній скарб.

Варто також нагадати нашим читачам, що в ці травневі дні Арсен Мірзоян разом зі своєю дружиною Тонею Матвієнко і маленькою донькою Ніною знаходиться на відпочинку в Єгипті. Зіркова сім'я щодня ділиться з фанатами новими фотографіями з відпочинку або коротенькими відео.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, фото з instagram
Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, фото з instagram

Мірзоян показав, як разом зі своєю коханою дружиною з самого ранку плавав у морі. Заслужений артист України опублікував фотографії як він разом з Тонею виходить з моря, тримаючи ласти і маски.

Раніше повідомляли, Арсен Мірзоян зробив це з Тонею Матвієнко просто на пляжі: "Обідня творчість".

Як повідомляв Знай.uа, голий Мірзоян перетворився на пірата посеред Єгипту: "Пам'ятаєте?".

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко в ластах "атакували" Єгипет: тримайся, море.