Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Як відомо, зараз 40-річна зірка проводить час з донькою Ніною і чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном на популярному єгипетському курорті Марса-ель-Алам. Там Матвієнко купається в Червоному морі, засмагає на пляжі та насолоджується пейзажними видами.

Нещодавно артистка опублікувала в своїх Insta Stories милі фотографії, зроблені на відпочинку. На першому знімку Тоня позує з маленькою донькою в блакитній воді. Мабуть, зіркова сімейка обожнює плавати в морі.

Потім співачка розмістила пікантний кадр, на якому вона з'явилася в синьому відкритому купальнику. На останньому чорно-білому фото зображена її молодша донька Ніна. Дівчинка в кепочці широко посміхається і дивиться в камеру.

Тоня Матвієнко з донькою Ніною, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тоня Матвієнко, скріншот з Insta Stories

донька Тоні Матвієнко Ніна, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко показала тату, які раніше бачив лише Арсен Мірзоян. Співачка розповіла цікавий факт про себе.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко згадала найкращі часи з Арсеном Мірзояном: вся справа в пісні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко на фото з Арсеном Мірзояном не приховала своїх форм: "Вам йде вагітність".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян поділився кадрами відпочинку в Єгипті: купа пляшок і Тоня в ластах.