З київського військового госпіталю прийшли доволі сумні новини. З'явилася інформація, що пішла з життя українська снайперка, яка захищала країну від путінських окупантів на Донбасі Ольга Гранецька.

Про це стало відомо завдяки повідомленню групи "Остання шана" в мережі Facebook.

Ольга Гранецька, фото: Facebook
Ольга Гранецька, фото: Facebook

"На жаль, сумна звістка! У київському госпіталі померла снайперка-розвідниця з Вінниці Ольга Гранецька. Майже рік Ольга боролася з онкозахворюваннями щитовидної залози та ускладненнями. Після кожної операції, вона поверталася на схід, бо хотіла перемоги. Кілька тижнів тому стан її різко погіршився.

Ольга Леонідівна народилася 27 квітня 1983 року в с. Юрівка на Козятинщині. 2007 підписала контракт у Козятинському РВК. Служила радіотелеграфісткою в 101 окремому полку зв'язку (з 2012 року, в / ч а1660).

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

З початком роSSійсько-української війни прагнула потрапити на фронт. У 2016 році її перевели до 93-ої ОМБр "Холодний Яр". Воювала в артрозвідці. У 2017 Ольга Гранецька перевелася до 131 окремого розвідувального батальйону.

Там виконувала бойові завдання в першій розвідроті. У Ольги залишилися мати і дві сестри Ірина Гранецька, з якою народилася в один день, і старша - Вікторія Гранецька-Стафійчук. Царство Небесне. У молитвах тобі Пам'ять вічна!", - повідомляє автор публікації.

Раніше повідомляли, українці попрощалися з відважним воїном на Полтавщині: поліг у бою від кулі снайпера.

Як повідомляв Знай.uа, українські прикордонники проявили хоробрість на Донбасі: до бою готові.

Знай.uа писав, українська "Княжна" сховала сукні в шафу і пішла на фронт: "Бійцівський характер і задатки лідера".