Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч підписників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

Зараз співачка вирішила прокоментувати розлучення свого кума Дзідзьо зі співачкою SLAVIA.

Про це Цибульська розповіла в інтерв'ю програми "Світське життя" з Катею Осадчою.

Так, артистка в один момент зрозуміла, що SLAVIA ревнувала її до свого чоловіка. Але не зрозуміла які це були ревнощі, як до жінки або як до артистки. При цьому Оля запропонувала SLAVIA записати дует.

"Слава, ти точно дивишся це інтерв'ю, і якщо ти думаєш, що я дуетом "Цьомаю" і "Киця" забрала у тебе славу, яка повинна була належати тобі, я тобі пропоную допомогу. Я напишу пісню, я знаю як це робиться, і запишемо дует", - заявила Цибульська.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також співачка не могла не прокоментувати нібито схожість свого сина Нестора з Дзідзьо. І вже в тисячний раз заявила, що у них тільки робочі відносини.

"Мені здається, щоб я зараз не сказала, все одно всі скажуть що я шльондра, розлучниця. Що я влізла в сім'ю і народила Дзідзьо сина. Тому ні, нічого у нас з Дзідзьо не було, син не від нього. Дзідзьо не батько Нестора. Я про це говорила тисячу разів"— - зазначила Оля.

При цьому співачка заявила, що в якийсь момент почала отримувати різні загрози в смс і соціальних мережах.

"Я навіть в якийсь момент почала отримувати погрози різні в смс, в соцмережах, там була помста кланами, родичі родичів, подруги подруг, нові сторінки з 0 передплатників. Коли це все звалилося мені на голову, я спеціально в інтерв'ю говорила, ми з кумом, але це ніяк не зупиняло цю хвилю загроз", - зізналася Цибульська.

Пр цьому особисто говорити зі SLAVIA артистка не має наміру, адже вважає, що такого роду розмова повинна проходити між чоловіком і жінкою удвох.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Колишня дружина Дзідзьо Slavia зізналася, хто поставив фінальну крапку у відносинах: "до цього йшло"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кума Дзідзьо Оля Цибульська переодяглася в школярку: "тобі сподобається, обіцяю"

Також «Знай.иа " писав, що Кума Дзідзьо Ольга Цибульська насмішила підкатами з Instagram: "ми не шкарпетки, але були б прекрасною парою"