Відомий український тревел-ведучий Дмитро Комаров, який отримав широку популярність завдяки своєму шоу "Світ навіворит", порадував новим постом.

У своїй публікації в соціальній мережі Instagram він показав як розважався з зебрами. Зустрів він їх не за кордоном, а в українському заповіднику "Асканія-Нова". Екзотика набагато ближче, ніж вам здається.

"Близькість до тварин - це те, в чому наш український заповідник "Асканія-Нова" може дати фору навіть національним паркам Кенії і Танзанії. Такого контакту з тваринами ми з Саньком не бачили, навіть коли подорожували по Африці і їздили на сафарі" - пише ведучий у своєму пості.

Все це глядачі можуть побачити в новому випуску його шоу, сезон якого вони знімали саме в Україні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Дмитро Комаров також зазначив, що це місце є раєм для любителів тварин, а також красивих фотографій в соціальні мережі. Все тому що тут можна зробити подібне селфі без клітин і огорож.

Ведучий зазначив, що там живе багато зникаючих і рідкісних видів тварин. Є навіть коні Пржевальського, яких вдалося світу зберегти тільки завдяки заповіднику, адже в кінці 1960-х вони були на межі зникнення.

"Ще одні легендарні мешканці Асканії - сайгаки. Ці тварини жили в один час з мамонтами і зуміли пережити всі природні катаклізми. Фантастичне місце🙂❤ " - підсумував свій пост чоловік

Більш детально можна буде побачити у випуску, який вже зовсім скоро з'явиться в мережі.

Нагадаємо, Комаров зі "Світу навиворіт" здивував українців, таких Карпат ви ще не бачили: "Гуцули в інста-хатах"

Як повідомляв " Знай.ua", Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" показав те, чого не очікуєш побачити в Карпатах: "Кавказька полонянка"

"Знай.ua" писав, Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" воював з чемпіоном по кушті: "Величезні мужики"