У Львівській області під час руху загорівся двоповерховий рейсовий автобус, який слідував за маршрутом Польща-Львів-Дрогобич.

Про подробиці події пише прес-служба ДСНС у Львівській області.

Повідомляється, що інцидент стався в неділю, 16 травня, на трасі Київ-Чоп в селі Розвадів Стрийського району на Львівщині. За інформацією від рятувальників, близько 5:00 двоповерховий рейсовий автобус Mersedes IRIZAR загорівся на ходу. На момент загоряння в салоні перебувало 20 пасажирів і 2 водія.

Автобус / фото: ДСНС
Автобус / фото: ДСНС

Автобус / фото: ДСНС
Автобус / фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До місця виклику виїхали рятувальники 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Миколаїв та 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини М. Новий Розділ. Рятувальникам вдалося ліквідувати загоряння о 5:36.

В цілому вогонь знищив моторний відсік автобуса, 27 пасажирських крісел і обшивку салону площею 18 кв.м. в результаті пожежі було пошкоджено ще 18 кв.м. обшивки і 24 крісла. На щастя, пасажири і водії вчасно евакуювалися, ніхто не постраждав.

На даний момент правоохоронці та рятувальники встановлюють причини виникнення пожежі.

Автобус / фото: ДСНС
Автобус / фото: ДСНС

Автобус / фото: ДСНС
Автобус / фото: ДСНС

Нагадаємо, що на трасі Київ-Одеса двоповерховий пасажирський автобус згорів дотла.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві автобус з пасажирами згорів на роботі.

Також Знай.uа писав, що українську лікарню охопило полум'я, лікарі та пацієнти ледве забрали ноги.