Український гурт Go_A, який представляє цього року країну на "Євробаченні", з'явився на церемонії відкриття пісенного конкурсу.

У неділю, 16 травня, в Роттердамі пройшла церемонія відкриття "Євробачення 2021", яку знаменують бірюзовою доріжкою. Представники країн-учасників по черзі з'являлися перед камерами і в прямому ефірі уявляли батьківщину і розповідали про себе кілька слів.

На бірюзовій доріжці учасники Go_A з'явилися чорно-білих комбінезонах, що нагадало ведучій фільм "Матриця". Один з музикантів пояснив, що їх вбрання є відсиланням до їх номеру на "Євробаченні", а також вони зроблені з переробленого пластику.

Go_A / скріншот з відео
Go_A / скріншот з відео

Крім цього, українські представники розповіли, що назва пісні "Шум" не перекладається на англійську буквально як" шум", а має відсилання на Духа лісу зі слов'янської міфології. Він уособлював в собі розквітлу природу і Дніпро, що прокидається до весни.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Вони також розповіли, що в ідею пісні "Шум" вони поклали оригінальний фолк і спробували відтворити українську культуру через музику.

"Це як прокидання всього навколо і прокидання весни", - заявив представник Go_A.

Варто відзначити, що згідно з інформацією букмекерів, Україна значно зросла в рейтингу і наблизилася до фіналу. На даний момент шанси Go_A в першому півфіналі оцінюються в 4 місце серед 16, а серед усіх учасників українські представники зайняли 8 місце.

Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com

Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com

Також стало відомо, що Нідерландська солістка, яка заміняла Катерину Павленко, поки та перебувала на ізоляції, буде присутній з групою в "зеленій кімнаті" під час "Євробачення". На камеру дівчина ще раз похвалилася своїми навичками виконання української пісні, що вийшло досить мило.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров на" Євробаченні "попався на плагіаті України:"сукня Ані Лорак, стиль Лободи".

Як повідомляв портал Знай.иа, Go_A отримали потужну підтримку від конкурентів на Євробаченні: "удачі Україні!".

Також Знай.иа писав, що вокалістка go_а отримала результати тесту на covid перед Євробаченням:"я вільна".