Відома українська співачка, екссолістка гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати новими фото і відео величезну армію шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 5 мільйонів фанатів.

А зараз красуня виставила нове фото, на якому показала незадоволений вираз обличчя. А все через те, що у неї немає можливості випити латте.

Так, Надя вирішила з'явитися в рокерському образі перед шанувальниками. На дівчині чорна косуха розміру оверсайз і довга чорна сорочка. Яскравим аксесуаром виступає смарагдова сумочка через плече.

"Серйозно??? У вас немає латте?? 😈", - підписала знімок артистка.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Як завжди Красуня ❤️", " для тебе є все!🌻 ", "латте є, чекаємо на сцені😂❤️", " Латте є завжди, коли є Надя))❤️", " Дніпрі латте не дали, тому затримуєшся?😂 ", "Хіба можна так спантеличувати зірочку⭐ 👻❤️👑 😘", "ні лате, є прислів'я - кава вранці це не розкіш, це засіб пересування", "face: всі намагаються зрозуміти, чому тут відзначений Дурнєв", "обличчя простіше", "Гей бой, ти чого? Махатися будеш зі мною?", "Навіщо latte коли так є ти"," на босяка схожа", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва в сміливому монокіні похвалилася шикарною фігурою на яхті. Надя Дорофєєва поділилася новим відео, демонструючи фігуру в бікіні

Як повідомляє портал «Знай.иа» Гаряча Дорофєєва блиснула стрункими ніжками в незвичайному міні, фанати обімліли: "Красуня". Дорофєєва підкорила фанатів стрункою фігурою

Також «Знай.иа " писав, що Надя Дорофєєва в червоному купальнику задерла ніжку Вище неба: пощастило Дантесу. Фанати Наді Дорофєєвої опублікували відео з її TikTok, де співачка показала, чим займається на відпочинку.