Українці вирішили змусити державу думати про стан доріг з зовсім іншого боку. Громадяни пропонують покласти на плечі поліції відповідальність за стан покриття.

Автор петиції до президента Зеленського Андрій Прибора зазначає, що поліція також, як і прості громадяни псує свої авто, які потім доводиться ремонтувати за гроші з держбюджету.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню громадян на офіційному порталі українського президента president.gov.ua у розділі для петицій.

Ремонт доріг, скріншот: YouTube
Ремонт доріг, скріншот: YouTube

"Дана петиція створюється для того, що б проблеми поганих доріг винести на офіційний рівень, від цього страждають всі без винятку міста і райони. Поліція робить патрулювання багатьох районів і доріг, чому б і ні? Патрульні поліції адже бачать стан доріг, вони гроблять свої транспортні засоби, які потім доводиться лагодити за бюджетні кошти. Прошу розглянути в даній петиції не хайп або дурість, а подумати глобально над вирішенням однієї з численних проблем нашого суспільства.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

P. S. у протоколі можна вказувати GPS координати даної ділянки, щоб співробітники ремонтних бригад Укравтодор або сторонніх організацій, які відповідають за підтримку тих чи інших ділянок доріг, могли оперативно реагувати на дані проблеми.

Так само зробити градацію штрафів організаціям (фірмам) які відповідають за дане дорожнє покриття, за невідповідність нормативам дорожнього покриття, всі автомобілісти платять податок в який входить плата за утримання доріг, давайте будемо чесні, нехай відповідають за законом за це і містять в належному стані ті чи інші ділянки доріг.", - звертається Андрій Прибора.

Петиція Андрія Прибори, скріншот: president.gov.ua
Петиція Андрія Прибори, скріншот: president.gov.ua

Важливо нагадати той факт, що для офіційної відповіді від глави держави петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів громадян.

Раніше повідомляли, ціни на бензин підвищили, а дороги не ремонтують: українці підрахували, скільки має коштувати паливо.

Як повідомляв Знай.uа, українці обурені новим трудовим кодексом: 1 вихідний і урізання прав.

Знай.uа писав, українці вимагають негайних перевиборів гімну країни: офіційний конкурс і оптимізм.