Прапорщика Михайла товариші по службі ласкаво називають "Батя". Адже цей козак з пишними вусами і чубом не тільки досвідчений військовий, але і мудра і розважлива людина, яка може і вилаяти, якщо це піде на користь вихованню.

Про це розповіли на сторінці ООС у Фейсбуці.

Також Михайло глибоко віруюча людина. Скрізь, де ступають піхотинці його бригади, він будує каплиці.

Наприклад, була урочисто відкрита і освячена каплиця на честь Матері Божої в прифронтовому селі Муратове. Її освятив єпископ Луганський і Старобільський Православної церкви України Афанасій, який після початку війни організував волонтерську допомогу нашим захисникам.

Це вже четверта прифронтова каплиця в Луганській області, яку піхотинці бригади разом з "Батею" побудували на Луганщині.

фото: ООС
фото: ООС

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ
Показати ще

Також воїни створили місця для проведення молитви у Золотому, Світличному та Станиці Луганській.

У "Баті" є мрія - щоб каплиця стала місцем щирої молитви і нагадуванням про військових, які захищають Луганщину і українську землю.

"Ми, українці, зі Сходу на Захід - єдина нація і нам нічого ділити. Навпаки, вороги і їх поплічники щосили намагаються вбити між нами клин. Але я вірю, що жителі Муратово біля нашої каплиці будуть молитися не тільки за себе і власні сім'ї, а й за нас, за Україну і її перемогу. Нехай допомагає нам в цьому Богородиця і Господа заступництво. Слава Україні!" - сказав Козак-українець.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Воїн ЗСУ залишив рідних і відправився в "найгарячіші" точки Донбасу: "щоб нашим сім'ям було спокійно"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Окупанти пустили в хід важку артилерію і міномети, воїни ЗСУ відбили 11 обстрілів

Також «Знай.иа " писав, що Захисники ЗСУ гучно відсвяткували День вишиванки: гордість для кожного українця