Ще одна ексучасниця популярного українського гурту "ВІА Гра" заявила про домагання продюсера Костянтина Меладзе. Нібито Меладзе "давав волю рукам".

Про це стало відомо завдяки пубікації на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях" в Instagram.

Йдеться про Тетяну Найник, яка близько 20 років тому перебувала в групі. Дівчина була в першому складі, коли гурт з дуету перетворився на тріо. Тоді разом з Найник у "ВІА Грі" співали такі відомі співачки, як Альона Вінницька та Анна Сєдокова.

Як розповіла дівчина, то близько 20 років тому Меладзе натякав їй на інтимні стосунки. Одного разу після одного з виступів він покликав Таню до себе і заявив, що вона погано танцює. Згодом посадив дівчину на коліна і торкався до її стегон. За словами Найник, поцілунків не було, але стало дуже дискомфортно.

гурт "ВІА Гра", джерело: соцмережі
гурт "ВІА Гра", джерело: соцмережі

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після цього інциденту Найник пропрацювала в групі ще пів року і покинула колектив.

"Колишня учасниця "ВІА Гри" Тетяна Найник заявила, що Костянтин Меладзе давав волю рукам

В одному з шоу співачка розповіла — близько 20 років тому продюсер @meladzemusic натякав на інтимні стосунки. Якось, після одного з виступів, викликав до себе. Мовляв, танцює погано. Згодом посадив дівчину на коліна, торкався до стегон. За словами Найник, поцілунків не було, але стало дуже дискомфортно",- йдеться в повідомленні.

"Понеслася 🙌 😂 ніхто про це не замислювався, але і чомусь не дивуємося🤷", "дешеві Понти)всі вирішили попіаритися на цій фігні!Прям маніяка зробили з Меладзе🤑 🤨", " А кому це цікаво?", "По ходу одна Брежнєва на його уламування і погодилася", " 20 років мовчала і згадала😂", " Пам'ять освіжила, всі давно забули хто вона така!",- писали в коментарях українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружину Костянтина Меладзе Віру Брежнєву запідозрили у вагітності: "Ну нарешті-то"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Анастасія Приходько втрутилася в секс-скандал з Костянтином Меладзе: "свічку не тримала"

Також «Знай.иа " писав, що Звинуваченого Ані Лорак Костянтина Меладзе підтримав брат Валерій: "Талант і сила характеру"