Відомий російський виконавець Філіп Кіркоров зараз знаходиться в Роттердамі, разом зі своєю підопічною Наталією Гордієнко. Вони готуються до виступу на конкурсі Євробачення-2021.

Чоловік опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram пост, де розповів про те, як пройшло відкриття конкурсу, яке відбулося ввечері неділі, 16 травня.

Філіп Кіркоров відправився в якості продюсера Наталії Гордієнко, яка виступить від Молдови у другому півфіналі, 20 травня. Він її скрізь супроводжує, і допомагає ознайомитися зі специфікою конкурсу.

У далекому минулому, ще в 90-х Філіп і сам брав участь у конкурсі, але, зайняв тоді скромне 17 місце. На цьому він не зупинився, і почав просувати артистів з усього СНД. Він не пропустив практично жодного конкурсу, і його єврофани вже сприймають за свого.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У 2018 році він також допомагав учасникам з Молдови, що допомогло їм зайняти місце в десятці.

Зараз підкорювати Європу вирушила Наталія Гордієнко з піснею "Sugar".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Офіційно конкурс @eurovision 2️⃣0️⃣2️⃣ 1️ ⃣ відкрито! Вчора в Роттердамі був #цветнастроения Бірюза! Саме такий колір обраний для "червоної" доріжки на церемонії відкриття. Готуємося з @natalitsa вже до півфіналу 20 травня, де Наташа виступить під номером #07 🚀 Нам важливий голос кожного з вас! #GoMoldova 🇲🇩#GoSugar"- підписана публікація.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

"Пролетять", "Коли вона говорить, чомусь соромно стає!", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Удачі вам 🙌", " Звичайно проголосуємо за Вас з Наташею!! За кого завгодно тільки не за Маніжу!!😁"- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що Філіп Кіркоров на" Євробаченні "попався на плагіаті України:"сукня Ані Лорак, стиль Лободи".

Як повідомляв портал Знай.uа, Філіп Кіркоров показав, що витворяє з підопічною на сцені Євробачення: "отримала задоволення".

Також Знай.uа писав про тернистий шлях України на Євробаченні: від "спаленого" Данилка до "катаракти" Меловіна.