Відомий російський співак, актор і композитор Філіп Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,7 мільйона фоловерів.

Так, цього разу співак привітав свою колегу по цеху і зірку реаліті-шоу "Дом-2" Неллі Єрмолаєву з днем народження і порівняв її зі справжнім діамантом.

Філіп Кіркоров фото: Instagram
Філіп Кіркоров фото: Instagram

"З днем народження, чарівна @ermolaevanelly !💎Ти як справжній діамант, завжди сяєш новими гранями, дивуєш і надихаєш!🙌 🏻 💋 Нехай твоє життя іскриться. Головне-відчувай себе щасливою людиною-люби і радуй себе і оточуючих, мрій, вірь в краще, прагни до успіху, отримуй від долі несподівані приємні сюрпризи.🥳",- написав артист.

Філіп Кіркоров фото: Instagram
Філіп Кіркоров фото: Instagram

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Філіп Кіркоров фото: Instagram
Філіп Кіркоров фото: Instagram

"Кіркоров знає всіх з ДОМ-2?", "Ми навіть не знаємо хто це 🤨", " Одна з небагатьох, хто після Д2 не викликає негатив😻 адже можна завжди і скрізь вести себе гідно і ніякої Д2 не зіпсує тобі репутацію. Нелька-красуня🔥", "що, не діамант, все до берега Філіпа", " вона колись була в ДОМ2, в парі з Микитою Кузнєцовим, пробилася дівчина в шоубізнас, респект.. 👍 👍 👍 ", "Скільки коштує дружити з Кіркоровим🤣", "го колаб з Джараховим або Моргернштерном 😂", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров у свій персональний Новий Рік запалив з найяскравішими: ікона від Лепса і море квітів

Як повідомляє портал «Знай.иа» 53-річний Філіп Кіркоров в інвалідному візку зізнався у зраді: "підступна і сексуальна"

Також «Знай.иа " писав, що Кіркоров показав вишеньку на торті з бурхливого дня народження, кількість зірок - зашкалює: "готую відео..."