Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію ніжних кадрів, показавши, як провела неділю - Аліна разом з бойфрендом Романом Полянським вирушила на церемонію нагородження премії "Viva! Awards". Так, артистка приміряла довгу вечірню сукню чорного кольору з глибоким декольте і туфлі-човники, доповнивши жіночний образ макіяжем з акцентом на очах.

Виконавиця насолоджувалася заходом сонця на березі Дніпра, демонструючи струнку фігуру, в тому числі пишні груди. Гросу видала, що її вихідні пройшли дуже продуктивно: з близькими людьми, на природі, на репетиції і на світському вечорі.

"💚💚💚
Яке задоволення, що вже можна скинути з себе всі утепляшки і насолодитися сонечком і хорошою погодою 💚 💚 💚

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як ви провели вихідні ?)

Я з близькими людьми на природі, на репетиціях, відпочинку і на прекрасній премії @viva_ukraine_magazine 💚"

Фолловери не пройшли повз: "Грандіозна красуня"," найкрасивіша богиня)", " Вау супер😍 😍 😍"," яка ви красива дівчина вау ВАУ ВАУ де Ви така красива", "красуня, наше життя😍".