Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, позуючи в затишній домашній обстановці, показавши, як проводить вихідні. Так, артист вирішив підняти численним шанувальникам настрій, посміхаючись на камеру з добродушним виразом обличчя, примірявши креативний аксесуар - намисто у вигляді масивного ланцюга шоумен надів на голову.

Юрій жартівливо поцікавився у аудиторії, як їм його нова кепочка, а ось самі фоловери почали порівнювати Ткача з Юлієм Цезарем і його лавровим вінцем, а також Юлією Тимошенко і її "фірмовою" зачіскою - косою.

"Як вам кепочка? )))"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, взявшись коментувати публікацію: "Тимошенко вже не та 😂", " Гай Юрій Цезар😃", " Так ти не Юрчик, а Юльчик!😂 ", "Кепка імператорська😅 Юрій Цезар😉"," щось грецькою історією пахне))))", "вогонь 🔥", "Юрій, ви Юлій?", "Ракета👌", "Кепочка, як кепочка , а глазкі-агонь🔥😂", "Клеопатра 🔥🔥🔥❤️", "Аве, Цезар!!!!🔥 🔥 🔥 ", "крутий😍".