Популярний російський гуморист, телеведучий і головна зірка шоу "Музикаліті" Максим Галкін продовжує радувати шанувальників просто з селища Грязі, де він живе разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою і двома дітками - донькою і сином.

Цього разу Максим Галкін показав таланти свого сина Гаррі. Хлопчик здивував маму свіжими пиріжками просто зі сковорідки або духовки. Так що сюрприз став дійсно "засмаженим".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Максима Галкіна в мережі Instagram.

"Гаррі сьогодні пропустив заняття, прохолов небагато. І поки Ліза в школі зробив мамі сюрприз", - підписав публікацію Максим Галкін.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На відео можна побачити, що Алла Пугачова не втрачає свій образ - Примадонна, як завжди, свіжа і бадьора. Королева естради закрила очі і пішла туди, куди її привів синок, просто на кухню. Тут Гаррі і похизувався своїми кулінарними досягненнями.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що російська співачка Алла Пугачова має величезну армію шанувальників, які створюють безліч фан-акаунтів, де діляться різноманітними фото і відео з шанувальниками Примадонни. Нещодавно фанати опублікували сценку між артисткою і її чоловіком Максимом Галкіним. Діалог між парою стався на програмі "Музикаліті", на якій Галкін є ведучим.

Раніше повідомляли, Філіп Кіркоров втратив близьку людину, їй було всього 50 років: "Нестерпно боляче".

Як повідомляв Знай.uа, раритетний кадр Алли Пугачової з'явився в мережі, такої її не бачив навіть Галкін: "Щастя - це коли…".

Знай.uа писав, Максим Галкін поставив провокаційне запитання Аллі Пугачовій, публіка не оцінила: "Багато показухи".