У Російській Федерації 100-кілограмова жінка задушила свого коханого сідницями, намагаючись його заспокоїти після сварки.

Про подробиці події пише прес-служба Слідкому РФ по Кемеровській області.

Повідомляється, що інцидент стався ще в жовтні 2020 року в місті Новокузнецьк Кемеровської області.

45-річна місцева жителька вживала спиртні напої разом зі своїм співмешканцем у себе в квартирі. Коли вони неабияк напилися, кохані почали сваритися. Жінка настільки розлютилася, що як тільки її співмешканець ліг на ліжко обличчям в матрац, вона сіла йому на шию і ногами тримала голову, щоб той не зміг її підняти.

зайва вага
зайва вага, pixabay

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Через деякий час чоловік перестав подавати ознаки життя, що дуже налякало жінку. Обвинувачена почала тормошити свого коханого і кричати, щоб той отямився. На крики жінки прибігла сусідка, яка в слідстві і викликала швидку допомогу.

Прибулі медики лише констатували смерть чоловіка. Згідно судово-медичній експертизі, причиною смерті стала асфіксія від закриття органів дихання м'яким предметом. У Слідчому комітеті зазначили, що маючи зріст нижче середнього жінка важить понад 100 кілограм.

В ході слідства жінка частково визнала свою провину. Вона заявила, що просто хотіла заспокоїти свого співмешканця.

На даний момент слідство завершено. Жінку звинувачують у скоєнні злочину за статтею "Вбивство". Матеріали кримінальної справи були передані до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, що у лісі знайшли тіло блогерки, відомої своєю сімейною ідилією: у злочині зізнався чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік задушив 5-річну дитину:"голоси наказали".

Також Знай.uа писав, що чоловік вирішив накласти на себе руки, на місце кинулися рятувальники і швидка: відкрив газ і погрожував сусідам.