Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка незабаром стане мамою хлопчика Михайла, має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

26-річна дівчина часто ділиться з передплатниками цікавими публікаціями, і цей раз не став винятком. Цього разу Катерина показала у своїх Insta Stories, як вона насолоджується відпочинком з Віктором Франковичем в українській перлині Одесі.

У центрі міста зіркове подружжя вирішило сходити на шопінг. Так, в одному з магазинів одягу Павлік підбирав собі сонцезахисні окуляри, як раптом його помітили шанувальники, які потрапили в кадр. Співак відреагував на них з ввічливим проханням: "Мені не дуже зручно".

Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

фанати Віктора Павлика, скріншот з Insta Stories

Віктор Павлік, скріншот з Insta Stories

Одеса, скріншот з Insta Stories

Мабуть, 55-річний артист береже своє особисте життя від сторонніх очей і не бажає спілкуватися з фанатами в повсякденному житті. У підсумку подружжя придбали в магазині дві футболки і вирушили на прогулянку одеською Аркадією.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік розкрив кулінарні здібності Каті Репяхової:"Молода дружина пасок не пече".

Нагадаємо, сплив архівний знімок Віктора Павліка 20-річної давності: "На Монатіка схожий".

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік зібрав валізи вагітної Репяхової: "Це останній раз".

Також портал Знай.uа писав, як нещастя наздогнало дружину Віктора Павліка на останніх місяцях вагітності: "Ще гірше".