Учасниця 5 сезону реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) Вікторія Топчай розповіла про закулісся зйомок проекту.

Відомо, що зйомки реаліті "Від пацанки до панянки" відбувалися в "Замку кохання" під Києвом. Всі учасниці проживали в одній великій кімнаті, у кожної була своя ліжко і тумбочка. Більш того, "пацанкам" дозволяли облаштовувати особистий простір, забираючи реквізит зі зйомок.

Кімната дівчат / фото: Новий канал
Кімната дівчат / фото: Новий канал

Однак, життя в замку не була такою ідеальною і захоплюючою, як це показали глядачам. Вікторія Топчай в інтерв'ю для Сергія Нікітюка розповіла, як все відбувалося насправді.

"Вважаю, що однієї ванни на таку кількість дівчат було мало. Більш того, в одному з ванній приміщенні був і туалет. Доводилося займати чергу і чекати. А дехто хотів потрапити в туалет, щоб покурити. Тоді взагалі ніхто не встигав привести себе в порядок", - заявила дівчина.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вікторія Топчай / фото: Новий канал
Вікторія Топчай / фото: Новий канал

На період зйомок у "пацанок" забирали мобільні телефони, а з рідними вони могли зв'язатися лише за певним графіком.

"Без телефону ми не могли налаштувати собі будильник. Нас будили за півгодини до зйомки. Мені це страшно не подобалося, адже я не встигала нафарбуватися", - розповіла Вікторія.

Коли дівчата відправлялися за межі Школи леді на випробування, їх забезпечували їжею кейтрінгові компанії. За словами Топчай, їм часто доводилося їсти в автобусі.

"Одного разу водій не хотів, щоб ми йому насорили в салоні, і попросив нас є на вулиці, потім температура була нижче нуля. Я дуже замерзла".

Нагадаємо, що зірка "Від пацанки до панянки" показала дорослий танець з крихітною дочкою: "коли народити встигла?".

Як повідомляв портал Знай.uа, фіналістка " Від пацанки до панянки "пристрастилася до алкоголю через зраду чоловіка:"все вийшло з-під контролю".

Також Знай.uа писав, що Лера # Кім Паригіна розповіла, що збиралася змінити стать.