Українці поскаржилися на відділення державного перевізника «Укрпошта». У мережі показали кілька кадрів з місць, де зберігаються наші з вами посилки.

На кадрах, які з'явилися в Telegram- каналі "Україна в шоці", видно, що відділення" Укрпошти " знаходиться в якійсь напіваварійній будівлі. Вхід ніби зруйнований, і доживає свої останні дні.

"Відчуй атмосферу 90-х в одному з відділень "Укрпошти" в Одесі" - сказано в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чоловік, який знімав ролик і опублікував його в мережу, розповів про це відділення державного перевізника: "Одеса. 17 травня. "Укрпошта". Мільйонні бюджети, які вливаються в "Укрпошту". Ну, що це таке, люди"

При цьому, всередині підприємства все виглядає не набагато краще, як зазначив у ролику автор.

Крім того, раніше українці також скаржилися на якість послуг, які надаються підприємством. Посилки в межах області їдуть більше тижня, а самі коробки приходять до одержувачів пом'ятими, розірваними і зім'ятими.

Одна жінка навіть вирішила залишити відгук. Вона не витримала, коли черговий раз в ній прийшла упаковка вся повністю пом'ята і розірвана.

Украпочта, фото: вільне джерело
Украпочта, фото: вільне джерело

"Отримала посилку на Укрпошті. У мене питання: "де ця посилка їздила і як її перевозили????? Що це за ставлення до клієнтів? Як мені бути впевненою, що мої речі доїхали без ексцесів???",- пише клієнтка.

Нагадаємо, раніше "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.

Як повідомляє портал "Знай.ua" "Укрпошту" зобов'язали доставляти пенсії українцям, - Котенкова.

Також "Знай.ua" писав, що Підвищення пенсійного віку та перерахунок тарифу на доставку: як зміниться життя пенсіонерів з 1 квітня.