Відома українська блогерка, яка відома завдяки своїй епатажній зовнішності, а також участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки" опублікувала новий ролик.

З'явився він на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина часто влаштовує активності у себе в профілі, і просить шанувальників задавати питання, на які вона із задоволенням пізніше відповість. Деякими з них вона ділиться окремими постами в стрічку, як цього разу.

Одна з фанаток задала інтимне питання, на яке Анастасія Покрищук відповіла з гумором. В її стилі, як вона вміє.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Хочу с*кса з другом, ну нічого з собою не можу вдіяти, і він теж хоче" - пише дівчина в рядку питань.

"Пацанка" недовго думаючи, відразу ж дала відповідь на питання, написавши в описі "Пардон,але така правда️️".

"Я тобі вже говорила, бл*ть, що тебе хоче 80% хлопців на цій планеті. Знаєш чому? Перше: тому що у тебе є дірка, куди можна натикати. І друге, бл*ть, те що ти готова дати, бл*ть" - говорить у своїй відповіді дівчина.

Такий ролик дуже повеселив шанувальників в коментарях, і вони почали сміятися з цього, або ж розповідати ситуації, які з ними траплялися.

Всього за кілька годин публікація набрала більше 35 тисяч переглядів, що хороший результат для аккаунта дівчини. Анастасія Покрищук активний користувач даної соціальної мережі, і вже зібрала понад 260 тисяч шанувальників.

Нагадаємо, перероблена пацанка Покрищук поставила на місце хейтерів: "Ніколи не робили…"

Як повідомляв "Знай.ua", перероблена пацанка Покрищук "накачала" сталевий прес під скальпелем хірурга: Оновлене тіло

"Знай.ua" писав, сама перероблена пацанка Покрищук розповіла про планування дітей: "Це розкіш"