Для того, щоб домогтися в житті чогось, потрібне кілька факторів-цілеспрямованість і хороше здоров'я. Без першого ще можна прожити, але, ось без хорошого здоров'я ніяк.

Найчастіше хвороба застає раптово, коли немає навіть ніяких передумов для цього. Щоб побороти недугу, люди починають звертатися за допомогою до ликам святих з щирою проханням допомогти зцілитися, і повернутися до повноцінного життя.

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Спеціально для цього є велика молитва в хвороби, яка допоможе побороти недугу, або зробить його слабкіше. Поставитися до цього слід серйозно, і просити треба не тільки за своє здоров'я, але і за здоров'я родичів, друзів, колег. Всіх людей, які вам важливі в цьому житті.

Вимовляти її потрібно перед іконами будинку, або ж в храмі.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

ікона
ікона

О, пречудний отче Серафима, великий Саровський чудотворче, всім вдаються до тебе скоропослушний помічнику! За днів земного житія твого ніхто ж від тебе худий і невтішний отиде, але всім в солодкість бисть бачення лику твого і благо-уветлівий глас словес твоїх. До них бо ж і дар зцілень, дар прозріння, дар немічних душ лікування рясний в тобі явився. Коли ж покликав тебе Бог від земних турбот до небесного упокоєння, николиже любі твоя преста від нас, і неможливо їсти ісчісліті чудеса твоя, помножити, як зорі небесні; се бо по всіх кінцях землі нашея людем Божим являешся і даруєш їм зцілення. Тим же і ми співаємо тобі: о, претихий і лагідний угоднику Божий, сміливий до Нього молитовні-че, николиже прізивающія тя отреваяй! Вознеси про нас благомощную твою молитву до Господа сил, нехай дасть нам вся благопотребная в житті цьому і вся до душевного порятунку корисне, щоб захистить нас від падінь гріховних і істинного покаяння та навчить нас, в їжаку безпреткновенно ввійти нам в вічне Небесне Царство, ідеже ти нині в незаходимого сіяеші слави, і тамо співати з усіма Святої Живоначальної Трійці на віки віків. Амінь

Нагадаємо, раніше Молитва від наклепу: правильні слова для захисту себе і близьких від злих язиків.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Молитва про тих, кого образили: як очистити свою совість, коли помиритися неможливо. Як молитися, щоб позбутися докорів сумління

Також "Знай.uа" писав, що Молитви дітей за батьків: як просити у Бога здоров'я для найрідніших.