Рада звільнила Криклія з посади міністра інфраструктури

Народні депутати України проголосували за звільнення міністра інфраструктури Владислава Криклія. Про це повідомляє спецкор Знай.uа із сесійної зали українського парламенту.

Владислав Криклій / скріншот з відео
Владислав Криклій / скріншот з відео

Міністра Петрашка звільнили слідом за Криклієм: як голосувала Рада

Рада проголосувала за звільнення міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігоря Петрашка слідом за відставкою його колеги Владислава Криклія, який очолював Міністерство інфраструктури.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Ігор Петрашко, Укрінформ
Ігор Петрашко, Укрінформ

Максима Степанова відправили у відставку: прем'єр-міністр підтримав

В ході позачергового засідання Верховної Ради України парламентарії проголосували за звільнення міністра охорони здоров'я Максима Степанова.

Максим Степанов, фото: МОЗ
Максим Степанов, фото: МОЗ

Історія молодого лікаря ЗСУ, який буквально повертає бійців з того світу: "За покликом душі..."

Просто з Донбасу українські захисники бригади "Холодний Яр" повідали історію молодого хлопця, який усвідомлено вибрав шлях військового лікаря.

Бригада "Холодний Яр", фото: Facebook
Бригада "Холодний Яр", фото: Facebook

Україні загрожує масове закриття шкіл: "діра" у фінансуванні може знищити десятки закладів

Тільки Кабмін затвердив нову освітню постанову № 476 від 17 травня, як у Верховній Раді вже заговорили про гостру небезпеку, що нависла над десятками шкіл у різних областях України. А причина цьому – скорочення державних субвенцій. З вимогою відреагувати на "оптимізацію" освітньої сфери до міністра Сергія Шкарлету звернулися представники парламентського корпусу.

Школа, фото: Unian
Школа, фото: Unian