Українська група Go_A потрапила в топ-3 в Рейтингу Букмекерів на проходження у фінал "Євробачення 2021".

Про це свідчать дані на порталі Eurovisionworld.com.

Відомо, що сьогодні, 18 травня, відбудеться перший півфінал "Євробачення 2021", в якому візьмуть участь представники України група Go_A. жеребкування визначило, що музиканти вийдуть на сцену передостанніми (15 з 16-ти), що може позитивно позначитися на глядацькому голосуванні.

Гурт "Go_A", instagram.com/go_a_band
Гурт "Go_A", instagram.com/go_a_band

А поки глядачі з усього світу чекають тріумфальне шоу, букмекери роблять свої ставки. Так, згідно зі складеним рейтингом, Україна потрапила в топ-3 ймовірних фіналістів. Перші місця на прохід у фінал дісталися Мальті і Кіпру. У процентному співвідношенні шанси Go_A пройти у фінал оцінюються в 94%.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com

Крім цього, букмекери склали повний список учасників, оцінивши їх шанси на перемогу в конкурсі. У загальній кількості українські представники посіли 8 місце з 39 можливих. Обігнати Україну вдалося Італії, Франції, Мальті, Ісландії, Кіпру, Болгарії та Швейцарії.

Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com

Зазначимо, що в ніч на 18 травня журі від кожної країни оцінювали виступи учасників під час генеральних репетицій. Під час підведення підсумків першого півфіналу оцінки журі будуть підсумовуватися з глядацькими голосами. Дізнатися їх можна буде лише після виступу всіх півфіналістів.

Нагадаємо, що Марічка Падалко потужно підтримала Go-A перед Євробаченням.

Як повідомляв портал Знай.uа, до Притули на Євробаченні приєднається конкурентка Лорак: хто коментуватиме успіхи Go-A.

Також Знай.uа писав, що Go_A запалили на генеральній репетиції перед "Євробаченням" і піднялися в Рейтингу Букмекерів.