Український гурт Go_A розламав сцену під час генеральної репетиції на Євробаченні в Роттердамі.

Про це музиканти повідомили в Insta-stories.

Відомо, що в понеділок, 17 травня і у вівторок, 18 травня, учасники першого півфіналу Євробачення провели кілька репетицій перед головним виступом. Перша репетиція була Генеральною, друга проводилася для оцінки міжнародних журі, а третя була ще однією Генеральною перед самим півфіналом.

Звичайно ж, не могло обійтися без курйозів. Під час третьої репетиції українського гурту Go_A сталася неполадка на сцені – музиканти настільки сильно стрибали в такт своєї музики, що платформа, на якій вони виступають, роз'їхалася.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Коротше, тільки що наробили шуму, сцену розвалили. У нас тільки що роз'їхався пліт, але ми все одно співали, тому що ми круті хлопці, так?",- розповіла солістка групи Катя Павленко.

Варто нагадати, що Україна сильно піднялася в рейтингу у букмекерів за час перебування в Роттердамі. На даний момент Go_A займає 3 місце з 16 півфіналістів і має 94% шансу пройти у фінал. Серед усіх конкурсантів українські представники посіли 8 місце з 39.

Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com

Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com

Нагадаємо, що Марічка Падалко потужно підтримала Go-A перед Євробаченням.

Як повідомляв портал Знай.uа, до Притули на Євробаченні приєднається конкурентка Лорак: хто коментуватиме успіхи Go-A.

Також Знай.uа писав, що Go_A запалили на генеральній репетиції перед "Євробаченням" і піднялися в Рейтингу Букмекерів.