Російський артист і продюсер Молдавської співачки Наталії Гордієнко на Євробаченні 2021 Філіп Кіркоров поділився думкою щодо пісенного конкурсу.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що екстравагантний російський співак і шоумен Філіп Кіркоров цього року став продюсерів Молдавської співачки Наталії Гордієнко, яка виступає на Євробаченні цього року. Артист буквально всюди слідує за своєю підопічною і дає разом з нею інтерв'ю для журналістів. Він також ділиться з шанувальниками останніми новинами щодо конкурсу в соціальних мережах.

Філіп Кіркоров і Наталія Гордієнко, фото: Eurivision
Філіп Кіркоров і Наталія Гордієнко, фото: Eurivision

Цього разу Філіп Кіркоров поділився своєю думкою про Євробачення. Він написав, що конкурс в першу чергу повинен об'єднувати і говорить учасникам і глядачам про дружбу. Співак зазначив, що саме за ці якості він так любить Євробачення і тому щороку там з'являється.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

"Взагалі, не дарма Євробачення було створено після Другої світової війни, щоб об'єднати нації Європи після руйнівної війни. На мою думку, мета створення даного конкурсу-об'єднати людей через музику, а не роз'єднати їх. Це і моя позиція. Ця ідея була протягом усіх 65 років і продовжиться, і залишиться такою", - написав Кіркоров.

Пост Філіпа Кіркорова в Instagram / скріншот
Пост Філіпа Кіркорова в Instagram / скріншот

У коментарях Філіп Кіркоров знайшов величезну підтримку серед шанувальників, проте деякі також і негативно відгукнулися. Хтось почав критикувати зовнішній вигляд виконавця, а хтось висловив свою думку щодо конкурсу і представниці Молдови.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Кіркоров заявився на відкриття Євробачення зі своєю протеже: "чомусь соромно".

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка Go_a Катя Павленко і Manizha " подружилися "напередодні Євробачення:"ніякої злоби один до одного".

Також Знай.uа писав, що Філіп Кіркоров на" Євробаченні "попався на плагіаті України:"сукня Ані Лорак, стиль Лободи".