Російський артист і продюсер Молдавської співачки Наталії Гордієнко на Євробаченні 2021 Філіп Кіркоров поділився думкою щодо пісенного конкурсу.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що екстравагантний російський співак і шоумен Філіп Кіркоров цього року став продюсерів Молдавської співачки Наталії Гордієнко, яка виступає на Євробаченні цього року. Артист буквально всюди слідує за своєю підопічною і дає разом з нею інтерв'ю для журналістів. Він також ділиться з шанувальниками останніми новинами щодо конкурсу в соціальних мережах.

Філіп Кіркоров і Наталія Гордієнко, фото: Eurivision
Філіп Кіркоров і Наталія Гордієнко, фото: Eurivision

Цього разу Філіп Кіркоров поділився своєю думкою про Євробачення. Він написав, що конкурс в першу чергу повинен об'єднувати і говорить учасникам і глядачам про дружбу. Співак зазначив, що саме за ці якості він так любить Євробачення і тому щороку там з'являється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Взагалі, не дарма Євробачення було створено після Другої світової війни, щоб об'єднати нації Європи після руйнівної війни. На мою думку, мета створення даного конкурсу-об'єднати людей через музику, а не роз'єднати їх. Це і моя позиція. Ця ідея була протягом усіх 65 років і продовжиться, і залишиться такою", - написав Кіркоров.

Пост Філіпа Кіркорова в Instagram / скріншот
Пост Філіпа Кіркорова в Instagram / скріншот

У коментарях Філіп Кіркоров знайшов величезну підтримку серед шанувальників, проте деякі також і негативно відгукнулися. Хтось почав критикувати зовнішній вигляд виконавця, а хтось висловив свою думку щодо конкурсу і представниці Молдови.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Кіркоров заявився на відкриття Євробачення зі своєю протеже: "чомусь соромно".

Як повідомляв портал Знай.uа, солістка Go_a Катя Павленко і Manizha " подружилися "напередодні Євробачення:"ніякої злоби один до одного".

Також Знай.uа писав, що Філіп Кіркоров на" Євробаченні "попався на плагіаті України:"сукня Ані Лорак, стиль Лободи".