Український гурт Go_A виступив у першому півфіналі Євробачення 2021 у Роттердамі. Яким був виступ читайте далі.

У вівторок, 18 травня, відбувся перший півфінал Євробачення 2021, в якому Україну представила група Go_A з піснею "Шум". Це вже друга спроба артистів потрапити на європейський конкурс, оскільки минулого року його скасували через пандемію коронавірусу COVID-19.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

І вже сьогодні Go_A опинилися на грандіозній сцені Євробачення зі своїм незвичайним номером. Українські музиканти постали в незвичайних костюмах: солістка Катя Павленко виступила в чорному облягаючому вбранні з пишною накидкою салатового кольору. Решта учасників групи були одягнені в білі Комбінезони і танцювали разом зі світяться кільцями навколо солістки.

Музиканти виступали на спеціально встановленій Білій платформі, на якій також розташувалися білі дерева та інший реквізит.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Катерина Павленко / скріншот з відео
Катерина Павленко / скріншот з відео

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Виступ Go_A буквально підірвав зал для глядачів оплесками. Виступ і до першого півфіналу позитивно оцінили в мережі, а тепер, після представлення в живу, дозволило зібрати ще більше глядацьких симпатій.

За результатами першого виступу в першому півфіналі, група go_a опустилася в Рейтингу Букмекерів. Тепер представники України посідають 4 місце в рейтингу першого півфіналу і зберегла 8 місце серед усіх учасників Євробачення.

Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com

Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг фіналу / фото : Eurovisionworld.com

Нагадаємо, що Go_A потрапила в топ-3 в Рейтингу Букмекерів на проходження у фінал "Євробачення 2021".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_a вийшли на сцену Євробачення-2021, Але сталося несподіване: "не витримала".

Також Знай.uа писав, що до Притули на Євробаченні приєднається конкурентка Лорак: хто коментуватиме успіхи Go-A.