Українські зірки підтримали групу Go_A, яка сьогодні представить Україну в першому півфіналі Євробачення.

Про це вони заявили у своїх Insta-stories.

Відомо, що у вівторок, 18 травня, український гурт go_a представить батьківщину в першому півфіналі Євробачення в Роттердамі. Музиканти провели вже кілька репетицій і заручилися підтримкою своїх конкурентів. Крім цього, представників України привітали і зірки з Батьківщини, зокрема, співачки Alyona Alyona, Джамала, Злата Огнєвич і телеведуча Оля Цибульська.

Гурт "Go_A", instagram.com/go_a_band
Гурт "Go_A", instagram.com/go_a_band

Українські знаменитості закликали шанувальників включати телевізори о 22:00 і дивитися виступ Go_A на Євробаченні. Вони зазначили, що обов'язково підтримуватимуть своїх родичів і попросили всіх, хто живе за кордоном, підтримати музикантів під час глядацького голосування.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Сьогодні той самий день, коли нам потрібно підтримати талановиту команду Go_A, тому що в Роттердамі сьогодні відбудеться півфінал конкурсу Євробачення і Go_A представляють Україну. Давайте пошлемо їм свою любов і підтримку. Все, як ми вміємо. Тим більше, що Go_A дуже талановиті, з дуже крутим треком, вони прекрасно виступають, прекрасно себе тримають і взагалі це мої фаворити в цьому році", - заявила Злата Огнєвич.

Нагадаємо, що Go_A потрапила в топ-3 в Рейтингу Букмекерів на проходження у фінал "Євробачення 2021".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_a вийшли на сцену Євробачення-2021, Але сталося несподіване: "не витримала".

Також Знай.uа писав, що до Притули на Євробаченні приєднається конкурентка Лорак: хто коментуватиме успіхи Go-A.