Ведучі пісенного конкурсу Євробачення оголосили результати першого півфіналу. Чи пройшла українська група Go_A у фінал і які оцінки отримала читайте далі.

У вівторок, 18 травня, відбувся перший півфінал Євробачення 2021, в якому виступила і українська група Go_A з піснею "Шум". Представники нашої країни буквально вразили глядачів своїм виступом, проте впали в Рейтингу Букмекерів, зайнявши 4 місце серед 16.

Go_A / фото: Eurovision.tv
Go_A / фото: Eurovision.tv

Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com
Рейтинг півфіналу / фото : Eurovisionworld.com

Ведучі конкурсу вже поділилися результатами глядацького голосування та оцінками журі, які були виставлені напередодні під час репетиції. Однак, оцінки будуть оголошені лише під час фіналу Євробачення, а зараз лише відомо, хто з країн-учасників проходить далі і буде боротися за перемогу. З кожного півфіналу у фінал пройде по 10 учасників.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Хто з півфіналістів пройшов у фінал?

  1. Норвегія
  2. Ізраїль
  3. Росія
  4. Азербайджан
  5. Мальта
  6. Литва
  7. Кіпр
  8. Швеція
  9. Бельгія
  10. Україна

На щастя, український гурт Go_A зміг завоювати визнання глядача і членів журі, а тому проходить у фінал Євробачення 2021.

Нагадаємо, що Go_A потрапила в топ-3 в Рейтингу Букмекерів на проходження у фінал "Євробачення 2021".

Як повідомляв портал Знай.uа, Go_a вийшли на сцену Євробачення-2021, Але сталося несподіване: "не витримала".

Також Знай.uа писав, що до Притули на Євробаченні приєднається конкурентка Лорак: хто коментуватиме успіхи Go-A.