У мережі розповіли про те, як перевести дитину на індивідуальне навчання. Що для цього потрібно, і чи доцільно так робити.

Як повідомляється, тепер батьки школярів можуть самостійно вибирати спосіб і форму навчання дитини. Все буде залежати від його навичок, здібностей і стану здоров'я.

Також, батьки тепер можуть брати активну участь в розробці навчального плану, або ж програми розвитку.

На сьогоднішній день існує три види індивідуального навчання - екстернатна форма, сімейна, і педагогічний патронаж.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Індивідуальне навчання в Україні безкоштовне, і основна вимога до учасників процесу - знання на рівні, який не нижче встановлених освітніх стандартів.

школа / скріншот з відео
школа / скріншот з відео

Таким учням покладена допомога педагогів, а також право на використання інфраструктури закладу освіти. Підручники, до слова, їм теж покладаються.

За умови успішного засвоєння навчальної програми учень має право на отримання документа про освіту встановленого зразка, у тому числі з відзнакою, та нагородження золотою медаллю "За високі досягнення у навчанні" та срібною медаллю "за досягнення у навчанні".

Школа, скріншот із відео
Школа, скріншот із відео

Для того, щоб перейти на таку форму навчання, батьки повинні звернутися до закладу з відповідною заявою. Також, заяву може подати неповнолітній учень у супроводі родичів, або ж інших повнолітніх громадян, які не є офіційними опікунами.

Нагадаємо, львів'янка забрала дитину з гімнастики через фанатів Путіна: вже й на матах дістають

Як повідомляв " Знай.ua", Ніцой показала, як українські діти перетворюються з Коли на Миколку, мрія збулася: "московську мову тут не вчать..."

"Знай.ua" писав, помер геніальний блогер-Поліглот, який вміє спілкуватися на 50 мовах світу.