Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

А нещодавно красуня-дружина знаменитості, Вікторія, виставила кумедне відео з їх 6-річною донькою Лізою, яку численні шанувальники зіркової сім'ї також знають, як "крихітку Ліззі".

Так, харизматична дівчинка, яка мріє піти по стопах батька, вирішила допомогти мамі на кухні і самостійно приготувати апетитний дессерт - пісочне печиво. Малеча позувала в сукні з квітковим принтом, артистично розповідаючи кожен крок рецепту.

Для пісочного печива Лізі знадобилися: вершкове масло, два яйця, борошно, цукор, ванільний цукор, розпушувач. У кінці ролика донька гордо віднесла приготоване печиво на дегустацію батькам.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Давненько ми нічого не готували для вас ❤️

І так..
Пісочне печиво 🍪..))
Виконання - #крошкаlizi😘
Приємного перегляду 🤪 😅 🤣 😂 🙃 "

Фолловери не пройшли повз: "Агонь 😊 👏 😍 молодці 😍 а особливо "розрухрітель" треба взяти на замітку🔥"," яка розумниця😍😍😍😍😍", "😍😍😍😍вау", " Лізі, ти молодець😍 Побільше б таких рецептиків👍я обов'язково приготую таке печиво зі своєю донькою 🤗", "розумничка❤️".