Всесвітньо відома 19-річна американська співачка Біллі Айліш, з якою в останні кілька місяців відбуваються дуже цікаві події, презентувала шанувальникам новий мерч. Дівчина одягла свої фірмові худі, штани, курточку та інші аксесуари. Ось така реклама виходить.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Біллі Айліш в мережі Instagram.

Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram
Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram

"Щасливі, як ніколи. Продаємо, більше на store.billieeilish.com", - підписала публікацію Біллі.

У свіжій публікації, якій шанувальники вже встигли поставити більше 8 мільйонів лайків, можна побачити кілька знімків. Тут Біллі в своїх фірмових шмотках стала на коліна перед шахівницею, а також попозувала з прозорою парасолькою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

А шахи, звичайно, не секрет, що це улюблена гра жителів Індії, витоки створення гри з фігурками і дошкою йдуть з цієї країни.

Цікаво, що декілька фото виконані в двох різних стилях і колірних гамах: в бежевому і рожевому - це задає новий тренд практично для всіх дівчаток-підлітків по всьому світу, адже з Біллі просто нікому "змагатися" в популярності.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що наприкінці липня 2021 року світ побачить другий за рахунком студійний альбом співачки. Нещодавня провокаційна зйомка Біллі Айліш для кавер-сторі британського Vogue, яка буквально розірвала Інтернет, тільки підігріла інтерес до нового альбому Біллі "Happier Than Ever".

Раніше повідомляли, Полякова не засне, Кароль закінчить кар'єру: Біллі Айліш роздяглася і вбила світ шикарними формами.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…".

Знай.uа писав, Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш".