Відома українська співачка Джамала поділилася з шанувальниками думками щодо дитячого харчування і дала кілька порад.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Джамала давно відома українцям завдяки своїм вокальним навичкам, проте особливу популярність вона отримала після перемоги на пісенному конкурсі "Євробачення 2016". Вже через кілька місяців холостячка розкрила публіці ім'я свого коханого, вийшла заміж і народила двох дітей: Еміра-Рахмана Сеїт-Бекіра огъли Сулейманова і Селіма Гірая.

Джамала, instagram.com/jamalajaaa
Джамала, instagram.com/jamalajaaa

Тепер співачка дуже часто розповідає українцям про сімейне життя і дає деякі поради у вихованні дітей. Цього разу Джамала підняла тему дитячого харчування.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я завжди спочатку дивлюся на склад продуктів, які буду давати діткам. Особливо стежу за раціоном Селіма, адже малюкам до двох років потрібно обмежувати кількість цукру. Цей підступний компонент часто ховається в дитячому харчуванні", - написала виконавиця.

Пост Джамали в Instagram / скріншот
Пост Джамали в Instagram / скріншот

Вона зазначила, що їй вдалося знайти ідеальний дитячий сирок, який особливо любить її молодший син Селім: "Я в захваті, адже тепер можу не переживати за чисте харчування Селіма вдома і на виїздах🙌".

У коментарях шанувальники підтримали позицію Джамали і відзначили, що відсутність цукру в дитячому харчуванні дійсно важливо, проте у фруктових наповнювачах він досить часто зустрічається. Крім цього, українці захопилися сімейним знімком з роботи, який співачка прикріпила до посту.

Нагадаємо, що Джамала розповіла про важливий і сумний день в історії своєї сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джамала згадала все про минуле Євробачення, яке стало знаковим в її житті.

Також Знай.uа писав, що Джамала відверто розповіла про складнощі і радощі материнства.